Projecte de l'Univers BOMOSA

BIOBIO, àpats saludables cuinats a Andorra


BIOBIO és una empresa andorrana que forma part de l’Univers BOMOSA. El nostre objectiu és promoure els valors i els principis de l’alimentació saludable i ecològica fent-la accessible a tothom.  

Tota la nostra producció la realitzem a la cuina central situada a Encamp. El nostre equip treballa amb productes de proximitat i sota uns criteris de qualitat que ens posicionen com un referent en l'alimentació al país.

Per als nostres clients individuals, som presents en supermercats i botigues amb la nostra línia de plats ecològics, Biobò. En l’àmbit de la restauració col·lectiva hem treballat i treballem per centres sanitaris i sociosanitaris d’Andorra i Catalunya, casals d’infants i gent gran o bé espais esportius, entre d’altres.

 

 

 

Mossegades ecològiques

Biobò, els plats amb certificació ecològica

Al 2016 vam crear Biobò, la nostra línia de productes ecologics convertint-nos en la primera marca del Principat en obtenir el certificat europeu 100% ecològic. Tots els plats de Biobò s’elaboren respectant l’estacionalitat i amb ingredients sencers per assegurar que no hàgin tingut cap procés industrial previ, sense conservants, colorants ni additius artificials. Els plats de Biobò també tenen el distintiu de Producte Agrícola i Artesà d’Andorra. A més a més, cinc dels plats ha estat reconeguts com a Recepeta Tradicional Andorrana

Trobareu els plats de Biobò als principals supermercats i botigues del Principat d'Andorra.
Som Ecològics

Hem assolit el segell oficial de Producció Ecològica per als plats Biobò. Un segell que garanteix que l'orígen ecològic de tots els aliments que composen els nostres plats. Som la primera empresa de restauració del país en assolir aquesta certificació oficial d'Andorra.  

Som d’Andorra 

El Govern d’Andorra ens ha reconegut amb el segell de producte artes com a reconeixement a un producte amb un valor artesà i genuí del nostre Principat. Així mateix, alguns dels nostres plats han obtingut el distintiu de recepta tradicional andorrana.

Som Solidaris i Inclusius

BIOBIO pertany a l’Univers BOMOSA i, per tant, tots els beneficis que generi l’empresa es definen a projectes filantròpics promoguts per BOMOSA Fundació A més, també formem part de la Xarxa d’Emperses Inclusives com a compromís amb la nostra societat i especialment amb el col·lectiu de persones amb discapacitat.

Som Sostenibles 

El compromís amb el nostre entorn i amb el planeta ens porta ha l’obtenció del disitintiu d’empresa col·laboradora amb el Pla Nacional de Residus, així com ser la primera empresa de restauració d’Andorra neutra en carboni.