Projecte de l'Univers BOMOSA

BIOBIO, àpats saludables cuinats a Andorra


BIOBIO és una empresa andorrana que forma part de l’Univers BOMOSA. El nostre objectiu és promoure els valors i els principis de l’alimentació saludable i ecològica fent-la accessible a tothom.  

Tota la nostra producció la realitzem a la cuina central situada a Encamp. El nostre equip treballa amb productes de proximitat i sota uns criteris de qualitat que ens posicionen com un referent en l'alimentació al país.

Per als nostres clients individuals, som presents en supermercats i botigues amb la nostra línia de plats ecològics, Biobò. També oferim àpats saludables per a personal d’empreses amb un servei d’encomana prèvia i entrega diària al lloc de treball. En l’àmbit de la restauració col·lectiva hem treballat i treballem per centres sanitaris i sociosanitaris d’Andorra i Catalunya, casals d’infants i gent gran o bé espais esportius, entre d’altres.

 

 

 

Mossegades ecològiques

Biobò, els plats amb certificació ecològica

Al 2016 vam crear Biobò, la nostra línia de productes ecologics convertint-nos en la primera marca del Principat en obtenir el certificat europeu 100% ecològic. Tots els plats de Biobò s’elaboren respectant l’estacionalitat i amb ingredients sencers per assegurar que no hàgin tingut cap procés industrial previ, sense conservants, colorants ni additius artificials. Els plats de Biobò també tenen el distintiu de Producte Agrícola i Artesà d’Andorra. A més a més, cinc dels plats ha estat reconeguts com a Recepeta Tradicional Andorrana

Trobareu els plats de Biobò als principals supermercats i botigues del Principat d'Andorra.
Som d’Andorra 

El Govern d’Andorra ens ha reconegut amb el segell de producte artes com a reconeixement a un producte amb un valor artesà i genuí del nostre Principat. Així mateix, alguns dels nostres plats han obtingut el distintiu de recepta tradicional andorrana.

Som Solidaris i Inclusius

BIOBIO pertany a l’Univers BOMOSA i, per tant, tots els beneficis que generi l’empresa es definen a projectes filantròpics promoguts per BOMOSA Fundació A més, també formem part de la Xarxa d’Emperses Inclusives com a compromís amb la nostra societat i especialment amb el col·lectiu de persones amb discapacitat.

Som Sostenibles 

El compromís amb el nostre entorn i amb el planeta ens porta ha l’obtenció del disitintiu d’empresa col·laboradora amb el Pla Nacional de Residus, així com ser la primera empresa de restauració d’Andorra neutra en carboni.