Biobio elabora més de 80 àpats diaris a domicili per padrins del Principat

BioBo Free
25 de febrer de 2020
El Comú d’Encamp reparteix dos mil racions d’escudella BioBio per Sant Antoni
19 de gener de 2021

Biobio elabora més de 80 àpats diaris a domicili per padrins del Principat

Biobio, empresa del grup BOMOSA, ha mantingut una part de la seva activitat durant aquest període d’estat d’emergència per tal d’abastir a més de 80 avis i àvies d’un àpat calent al dia. El servei, encarregat pels comuns d’Encamp, Andorra la Vella i Escaldes-Engordany, s’ha adaptat a les necessitats de seguretat i sanitàries arran de l’arribada del COVID19 al Principat d’Andorra. Fins a mitjans de març aquest servei es prestava als casals o menjadors socials per a gent gran a cadascuna de les parròquies, però la nova situació ha fet variar tant els criteris de producció com de lliurament dels àpats a les persones grans.

Des de la direcció de Biobio, Manel Garcia, ha expressat el seu agraïment als comuns “que han continuat confiant en els nostres serveis per acompanyar els avis en aquests moments incerts, així com les facilitats en la logística que els propis comuns han organitzat per fer-ho arribar als domicilis de forma segura”.

Garcia també ha afegit un agraïment al personal de Biobio “per la seva implicació i professionalitat en aquestes circumstàncies de canvi”.

Us enllacem aquestes notícies on es parla del servei que prestem:

araandorra

DiariAndorra

BonDia

Altaveu

araandorra