Els plats ecològics de BIOBIO arriben al nou Eco River d’Encamp

Plats Biobò amb certificació ecològica
BIO BIO, la primera empresa de restauració del país amb certificació andorrana de producció d’aliments ecològics
5 d'octubre de 2023

Els plats ecològics de BIOBIO arriben al nou Eco River d’Encamp

Nova botiga ECO River a la parròquia d’Encamp

Els plats 100% ecològics de BIOBIO arriben a Encamp. Tres referències de Biobò, estan des de la setmana passada a disposició del consumidor final al nou Eco River que el Grup Hiper Pas ha obert recentment a la parròquia. Amb la voluntat de continuar creixent, l’actual oferta al centre és la següent:

1- Truita vegana

2- Amanida de pasta

3- Mongeta i patata

Tots els plats de BIOBIO són elaborats a la cuina central d’Encamp, la primera cuina d’Andorra en obtenir la certificació europea per a la producció d’aliments ecològics, la certificació ECOCERT. Des de l’octubre de l’any 2023, BIOBIO es va convertir, també, en la primera empresa de restauració del Principat amb certificació andorrana de producció ecològica, segell promogut pel Ministeri d’Agricultura del Govern d’Andorra.

A més, la cuina de BIOBIO destaca per respectar l’estacionalitat i per la tria d’ingredients que no hagin rebut cap procés industrial previ, de manera que el resultat final són àpats sense conservants, colorants, ni additius artificials.

El nou Eco River d’Encamp, ubicat a la plaça del Consell, 15, d’Encamp, compta amb una superfície de 160 m² destinats a oferir específicament productes naturals, ecològics, sense gluten, bio i especials per a totes les intoleràncies.Actualment, i a banda d’aquest establiment de la parròquia d’Encamp, el consumidor també pot trobar els nostres plats 100% ecològics al centre comercial Pyrénées Andorra, al Carrefour Andorra 2000 i al restaurant Tàstic d’Andorra la Vella, i a la botiga Biocoop Andorra, d’Escaldes-Engordany.