BIOBIO i MoraBanc Andorra signen un acord per a la promoció dels plats ecològics Biobò i els sucs Zuum®

biobo
Arriben els nous plats de Biobò per aquest hivern
20 de desembre de 2022
BIOBIO llança una pionera plataforma web d’àpats diaris per a empreses d’Andorra
23 de febrer de 2023

BIOBIO i MoraBanc Andorra signen un acord per a la promoció dels plats ecològics Biobò i els sucs Zuum®

BIOBIO, l’empresa especialitzada en alimentació ecològica i saludable de l’Univers BOMOSA, reforça la seva aposta pels valors de vida sana i s’uneix a la família del Bàsquet Club Morabanc Andorra (BCA) com a patrocinador del primer equip pel que queda de temporada 2022/23.

El nou conveni de patrocini es vehicularà a través de Biobò, la marca de plats precuinats amb certificació ecològica andorrana i elaborats a Andorra, i ZUUM®, els sucs de nova generació 100% naturals a partir de fruites i verdures premsades en fred, sense sucres afegits, additius ni conservants. Els productes de totes dues marques estan disponibles al consumidor final en diversos punts de venda del Principat d’Andorra.

Aquest matí, la sisena planta de l’espai de coworking Hive Five ha estat l’escenari on Gorka Aixàs, president del BCA, i Manel Garcia, director general d’Univers BOMOSA, han signat l’acord de col·laboració pel qual es promocionarà tant Biobò com ZUUM® mitjançant el patrocini de l’equip, actualment segon en la classificació de la LEB Or i amb opcions d’aconseguir tornar a la lliga ACB (Liga Endesa) la temporada vinent.

Manel Garcia ha explicat que “és un privilegi ser part de la família del Bàsquet Club Morabanc Andorra. Valors com treball en equip, perseverança i vida saludable associats a la pràctica esportiva i al bàsquet són també valors que tenim a BIOBIO de manera intrínseca per fomentar millors hàbits alimentaris a través de productes precuinats d’alta qualitat, saludables i de proximitat. Estem convençuts dels bons fruits que poden sorgir d’aquesta relació amb el BCA i desitgem que sigui l’inici d’un llarg camí junts”.

Per al seva banda, Gorka Aixàs ha destacat “poder ser imatge i difusió de productes amb tanta qualitat com els que ofereix BioBio és tot un honor. Que ens hagin vist com a referents per poder promocionar els plats ecològics com els sucs Zuum és una mostra més de que estem fent bé la feina. Aquest és el primer pas, segur que vindran molts més a la relació entre les dues entitats”.