Arriben els nous plats de Biobò per aquest hivern

Els plats ecològics de Biobò, ara també a River Centre Comercial
24 de novembre de 2022
BIOBIO i MoraBanc Andorra signen un acord per a la promoció dels plats ecològics Biobò i els sucs Zuum®
18 de gener de 2023

Arriben els nous plats de Biobò per aquest hivern

Aquest dimecres 21 de desembre és quan comença l’hivern astronòmic i és, sense dubte, el moment ideal per degustar àpats més propis d’aquesta temporada. Per això, estem molt contents d’anunciar l’arribada de les set noves referències de Biobò als diferents punts de venda establerts al país.

Des d’aquesta setmana, podreu trobar els següents àpats juntament amb la resta dels plats saludables que segueixen estant a la vostra disposició:

  1. Trinxat de col i patata amb donja
  2. Sopa de carbassó i carrota
  3. Trinxat vegà
  4. Llenties amb verdures
  5. Cigrons estofats
  6. Sopa de bolets
  7. Crema de porros

Si bé tots els plats són ecològics i estan elaborats a la cuina central d’Encamp –la primera cuina d’Andorra en obtenir la certificació europea per a la producció d’aliments ecològics, l’ECOCERT-, el nostre trinxat de col i patata amb donja i la sopa de carbassó i carrota estan reconeguts com a Recepta Tradicional Andorrana pel Departament d’Agricultura del Govern d’Andorra.

Els plats de Biobò, frescos i elaborats sense conservants, colorants ni additius, es converteixen en una opció ideal per a tots aquells que busquen un àpat saludable, de proximitat, ecològic i que respecta l’estacionalitat del producte.

Actualment, podeu trobar-los al centre comercial Pyrénées Andorra i a l’E.Leclerc Hiper Andorra, d’Andorra la VELLA; a River Centre Comercial, de Sant Julià de Lòria; i a la botiga Biocoop, d’Escaldes-Engordany.