Els plats ecològics de Biobò, ara també a River Centre Comercial

Troba els plats ecològics Biobò a un preu especial a la Fira d’Andorra la Vella
21 d'octubre de 2022
biobo
Arriben els nous plats de Biobò per aquest hivern
20 de desembre de 2022

Els plats ecològics de Biobò, ara també a River Centre Comercial

Estem molt il·lusionats d’informar-vos que, des d’aquesta setmana, cinc referències dels plats ecològics de Biobò estan a disposició del consumidor final a River Centre Comercial. L’oferta inicial al centre situat a la Carretera General de Sant Julià de Lòria comprèn la següent relació:

  1. Tallarins amb wok de verdures
  2. Truita vegana de patates i ceba
  3. Mongetes verdes amb patates
  4. Espinacs saltejats amb poma
  5. Cigrons amb espinacs

Aquest darrer plat, a més, també està reconegut com a Recepta Tradicional Andorrana pel Departament d’Agricultura del Govern d’Andorra.

Els menjars frescos de la línia de BIOBIO destaquen no només per ser ecològics, sinó per també per respectar l’estacionalitat i assegurant que els ingredients no hagin rebut cap procés industrial previ. D’aquesta manera, els plats de Biobò són àpats sense conservants, colorants ni additius artificials, elaborats a la cuina central d’Encamp, la primera cuina del Principat d’Andorra a obtenir la certificació europea per a la producció d’aliments ecològics, la certificació ECOCERT. A més, tots els plats tenen el distintiu de Productes Agrícoles i Artesans d’Andorra.

Actualment, i a banda de River, el consumidor també pot trobar els nostres plats 100% ecològics al també centre comercial de Sant Julià de Lòria Epizen, al centre comercial Pyrénées Andorra, al supermercat Super U i a l’E.Leclerc Hiper Andorra, d’Andorra la Vella, i a la botiga Biocoop Andorra, d’Escaldes-Engordany. A més, també hi ha disponible una línia d’àpats vegans a l’app de CityXerpa.