Troba els plats ecològics Biobò a un preu especial a la Fira d’Andorra la Vella

Gaudeix de la temporada tardor-hivern amb els nous sabors de ZUUM®
18 d'octubre de 2022
Els plats ecològics de Biobò, ara també a River Centre Comercial
24 de novembre de 2022

Troba els plats ecològics Biobò a un preu especial a la Fira d’Andorra la Vella

Des d’avui divendres 21 i fins el proper diumenge 23 d’octubre se celebra la 43a edició de la Fira d’Andorra la Vella al recinte firal de la capital, on la línia de plats 100% ecològics de BIOBIO, Biobò, participa per mostrar diversos plats de la seva gamma de productes BIOBIO a la botiga. Durant la jornada inaugural, els representants de la marca han rebut la visita institucional del Cap de Govern, la Ministra de Medi Ambient Agricultura i Sostenibilitat, així com els Cònsols d’Andorra la Vella, entre altres autoritats, a l’espai dedicat als Productes Agrícoles i Artesans d’Andorra.

“De moment, aquest inici de la fira està anant bé. Els nostres plats agraden molt i tenen una bona rebuda per part dels assistents, el que pot ajudar a fer créixer encara més a Biobò i fidelitzar clients d’un producte saludable, ecològic i cuinat a Andorra”, ha assegurat Manel Garcia, CEO de l’Univers BOMOSA.

Amb un preu especial per a la fira de 3,80 € per barqueta, Biobò els visitants poden comprar els següents plats: Truita vegana de patates i ceba, Mongeta amb patates, Tallarines amb wok de verdura, Cigrons amb espinacs, Pèsols amb rostillons, Tabulé verda, Amanida de Pasta i Espinacs amb poma saltejada. A banda, a l’estand de BIOBIO també s’ofereix a totes les persones que s’hi acostin el tast de la Truita vegana de patates i ceba, els Espinacs amb poma saltejada, el Trinxat vegà de col i patata amb donja i la Sopa de bolets.

Tots els plats de Biobò són ecològics, es preparen a la cuina central d’Encamp, la primera cuina d’Andorra en obtenir la certificació europea per a la producció d’aliments ecològics, la certificació ECOCERT. Els àpats de Biobò són frescos, sense conservants, colorants ni additius, sobre els quals es respecta l’estacionalitat del producte amb la seguretat que els ingredients no hagin rebut cap procés industrial previ.

Us convidem a visitar l’stand de Biobò, dins de l’espai dedicat als Productes Agrícoles i Artesans d’Andorra, segell que també incorporen els nostres productes, per tastar els nostres àpats i aprofitar el preu especial de Fira. I, a banda de la cita firal d’aquest cap de setmana, podreu continuar trobant els plats de Biobò a diversos punts de venda del Principat: al centre comercial Epizen de Sant Julià de Lòria; al centre comercial Pyrénées Andorra i a l’E.Leclerc Hiper Andorra, d’Andorra la Vella; i a la botiga Biocoop Andorra, d’Escaldes-Engordany. A més a més, també hi ha disponible una línia d’àpats vegans a l’app de CityXerpa.

Una cita important per al Principat d’Andorra

En els seus inicis, la Fira d’Andorra la Vella servia perquè ramaders i pagesos presentessin i venguessin les seves mercaderies a tota la població, que acudia per abastir-se de productes de cara a la temporada hivernal ja que en aquesta època era molt més dificultós desplaçar-se degut a les condicions meteorològiques adverses. Avui dia la seva temàtica dirigeix la Fira cap al turisme, l’oci, el lleure, l’esport i la vida sana.

Cada any acull més de 150 expositors, tant d’empreses i institucions públiques i privades andorranes com de fora del país, en un espai de 12.000 m2 on s’organitzen per sectors econòmics.