Gaudeix de la temporada tardor-hivern amb els nous sabors de ZUUM®

La cuina de BIOBIO rep el segell de Llum Verda
27 de setembre de 2022
Troba els plats ecològics Biobò a un preu especial a la Fira d’Andorra la Vella
21 d'octubre de 2022

Gaudeix de la temporada tardor-hivern amb els nous sabors de ZUUM®

Suc amb Goji i suc amb Fruita de la Passió, aquests són els nous ZUUM® per aquesta temporada tardor – hivern. Després de l’èxit de l’arribada de ZUUM® by BIOBIO a Andorra durant l’estiu, estem molt contents d’anunciar que la família creix amb aquests dos nous gustos. El suc amb Goji està elaborat a partir de poma, taronja i maduixa a més de baies de Goji i; per la seva banda, el suc amb Fruita de la Passió també està compost amb poma, mango i plàtan.

Els dos nous sucs de ZUUM®, ja disponibles a una vintena de punts de venda al país, es complementen amb el suc de Taronja, el suc amb Poma, el suc de Fruits vermells i el suc Verd Combinat (amb poma, cogombre, espinacs i llimona) per aquesta temporada de tardor – hivern.

Elaborats a partir de fruites i verdures premsades en un procés conegut com a cold pressed que extreu el suc a baixa temperatura i que allarga la caducitat del producte perquè l’oxigenació és mínima disminuint l’oxidació, els sucs de ZUUM® by BIOBIO conserven intactes els nutrients dels ingredients emprats, tots cultivats a la conca mediterrània. Com a marca andorrana sostenible, BIOBIO ha fet una acurada tria de proveïdors per garantir l’ús de fruites i verdures senceres i fresques en la seva elaboració.

ZUUM® by BIOBIO és una nova generació de sucs pensats per a la gent que vol gaudir d’una vida saludable i més sostenible, i que vol mantenir una dieta equilibrada amb el consum diari recomanat de fruites i verdures.