Èxit de participació de Bio Bio, a la 42a edició de la Fira d’Andorra

Bio Bio serveix aquest estiu prop de 200 menús diaris a infants i gent gran d’Andorra
23 de juliol de 2021
BioBo, ara també a Biocoop Andorra
7 de desembre de 2021

Èxit de participació de Bio Bio, a la 42a edició de la Fira d’Andorra

Els passats 22, 23 i 24 d’octubre, BIOBIO, la nostra empresa de l’alimentació ecològica en el sector de la restauració i les col·lectivitats, va participar a la Fira d’Andorra. Els responsables de BIOBIO van rebre la visita institucional del Cap de Govern, Xavier Espot, de la cònsol major d'Andorra la Vella, Conxita Marsol, així com de la minsitra de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, Sílvia Calvó, entre d'altres autoritats.

Fira Andorra la vella bio bio

BIOBIO va presentar la seva gamma de productes per al retail. Aquesta està formada -entre d'altres plats- per ‘Mongetes amb patates’, ‘Espinacs saltejats amb poma’, ‘Truita vegana de patates i ceba’ o ‘Tallarines amb verdures’. Tots ells amb el certificat 100% Ecològic i elaborats amb molts Productes agrícoles i Artesans d’Andorra i amb receptes del país. De fet, durant les tres jornades de Fira moltes persones van adquirir i degustar barquestes amb el producte cuinat a Andorra.

“Els plats que vam presentar durant la Fira han estat un èxit i han agradat molt”

De fet, “els contactes realitzats facilitaran en breu l’entrada de BIOBIO en diversos establiments comercials del País”, ha assegurat Manel Garcia, director general de BOMOSA.

Una gran fita per al Principat d’Andorra

En els seus inicis, a la Fira d’Andorra es presentaven productes de ramaders i pagesos, perquè el poble assistís per poder-se abastir de productes a l'hivern. Actualment, la seva temàtica s’enforca cap al turisme, l’oci, el lleure, l’esport i la vida sana. Acull cada any més de 150 expositors d’empreses i institucions públiques i privades. Tant andorranes com de fora del País, però sempre organitzats per sectors.