BioBo, ara també a Biocoop Andorra

Èxit de participació de Bio Bio, a la 42a edició de la Fira d’Andorra
26 d'octubre de 2021
BIO BIO by BOMOSA, única empresa de restauració d’Andorra neutra en carboni
17 de maig de 2022

BioBo, ara també a Biocoop Andorra

Estem molt satisfets d'anunciar que, a partir d'aquest desembre, ja pots gaudir dels plats 100% ecològics de Bio Bio, a la botiga Biocoop Andorra, situada a l'Av. del Fener, 41 d'Escaldes-Engordany.

Aquest punt de venda compta amb més de 5.000 productes bio. A partir d'ara, a més, suma sis referències de plats saludables de la nostra marca BioBo®, cuinats a Andorra i elaborats amb productes de proximitat. Les sis referències que oferim des de Bio Bio tenen el certificat ecològic europeu ECOCERT. Els plats són producte fresc, no tenen conservants, colorants ni additius i es poden adquirir en paquets individuals, per consumir al moment. Les sis referències que ja podeu trobar a Biocoop Andorra són:

  1. Llenties amb verdures
  2. Cigrons estofats
  3. Tallarins amb verdures
  4. Truita vegana de patates i ceba
  5. Espinacs amb poma saltejada
  6. Mongeta i patata

Un supermercat alineat amb els valors de Bomosa

Els valors de Biocoop Andorra estan molt alineats amb els nostres, donat que també estan compromesos amb el consum responsable, el respecte a les persones i al medi ambient, i a la vocació d'estendre l'alimentació saludable al Principat d'Andorra. Per això estem molt il·lusionats de començar aquesta nova col·laboració. Us hi esperem!