Biobó, els plats 100% ecològics de BIOBIO, arriba a Pyrénées Andorra i a Carrefour Andorra 2000

BIO BIO by BOMOSA, única empresa de restauració d’Andorra neutra en carboni
17 de maig de 2022
Els productes ecològics de Biobò arriben al supermercat Super U de Centre Comercial Andorrà
20 de juny de 2022

Biobó, els plats 100% ecològics de BIOBIO, arriba a Pyrénées Andorra i a Carrefour Andorra 2000

Des d’aquesta setmana sis referències de BioBó, la primera marca a Andorra en obtenir el certificat europeu de 100% Ecològic, estan a disposició del consumidor final en el centre comercial Pyrénées Andorra i properament ho seran a l’establiment Carrefour Andorra 2000, tots dos situats a Andorra la Vella. La marca, creada per l’empresa de l’Univers Bomosa BIOBIO, ofereix plats frescos, respectant l’estacionalitat i assegurant-se que els ingredients no hagin rebut cap procés industrial previ. D’aquesta manera elabora menjars sense conservants, colorants ni additius artificials.

En el marc de la celebració del seu 75è aniversari, dins del pla del grup andorrà d’aliar-se amb marques que respectin el medi ambient i del seu propòsit de “Ser més eco” i cuidar-se, Pyrénées Andorra inclourà els sis plats saludables, els quals disposen del distintiu de Productes Agrícoles i Artesans d’Andorra. Aquest sis són:

  1. Truita vegana de patates i ceba
  2. Tallarins amb wok de verdures
  3. Llenties amb verdures
  4. Mongeta i patata
  5. Cigrons amb espinacs
  6. Trinxat de col i patata amb donja

Aquests dos últims, a més, han estat reconeguts com a Recepta Tradicional Andorra pel Departament d’Agricultura del Govern d’Andorra. Tots els menjars de BIOBIO es preparen a la cuina central d’Encamp, la primera cuina central 100% ecològica d’Andorra en obtenir la certificació europea per a la producció d’aliments ecològics, la certificació ECOCERT.

“Des de BIOBIO estem molt contents i agraïts d’oferir la nostra línia de plats ecològics Biobo al supermercat de Pyrénées i a Carrefour Andorra 2000, ja que és una bona oportunitat per acostar-nos a molta gent del país que busquen plats saludables, amb certificat ecològic i cuinants a Andorra amb productes de proximitat. Es tracta d’una proposta única al Principat, que anirà creixent, perquè estem convençuts que tindrà molt bona acollida”, explica Martí Batalla, portaveu de BIOBIO by Bomosa.

Compromís amb els hàbits de vida saludables
BIOBIO, de l’Univers Bomosa, va néixer amb el principal objectiu de liderar el l’evolució i el canvi de la societat andorrana cap a la millora dels hàbits de vida saludables, respectuosos amb l’entorn, les persones i els animals, mitjançant el consum de l’alimentació ecològica, ja sigui a través del sector de la restauració com en la venda directe de producte a les botigues. La vocació de constant innovació i servei va portar a la creació, a l’any 2016, de la marca ecològica BioBo i, tres anys més tard, de BioBo Free, menjar ecològic andorrà garantit sense al·lèrgens.

Actualment, els plats de BioBo estan a disposició del consumidor final a la botiga de Biocoop Andorra, d’Escaldes-Engordany, i al supermercat E.Lecrerc Hiper Andorra, d’Andorra la Vella. A més, a l’app de CityXerpa es pot trobar una línia de menjars vegans.

RESSÒ MEDIÀTIC

Ana Economia

Ara Andorra

Bon dia