Els productes ecològics de Biobò arriben al supermercat Super U de Centre Comercial Andorrà

Biobó, els plats 100% ecològics de BIOBIO, arriba a Pyrénées Andorra i a Carrefour Andorra 2000
22 de maig de 2022
BIOBIO llança al mercat ZUUM®, el suc 100% natural de nova generació
19 de juliol de 2022

Els productes ecològics de Biobò arriben al supermercat Super U de Centre Comercial Andorrà

Estem molt il·lusionats d’anunciar que, des d’aquest mes de juny, els plats 100% ecològics de BioBò estan presents al supermercat Super U, del Centre Comercial Andorrà, situat a l’avinguda Meritxell, 92-94 d’Andorra la Vella.

D’aquesta manera, els menjars frescos de la línia de BIOBIO, que respecten l’estacionalitat assegurant-se que els ingredients no hagin rebut cap procés industrial previ, estan a disposició del consumidor final en aquest establiment andorrà. Amb la voluntat de continuar creixent, l’actual oferta a Super U és de tres referències, totes tres amb el distintiu de Productes Agrícoles i Artesans d’Andorra:

  1. Tabulé Verda
  2. Tallarines al wok de verdures
  3. Espinacs amb poma

Tots els plats de BIOBIO es preparen a la cuina central d’Encamp, la primera cuina d’Andorra en obtenir la certificació europea per a la producció d’aliments ecològics, la certificació ECOCERT. A més, es tracta de plats frescos, sense conservants, colorants ni additius que es poden adquirir en paquets individuals, per consumir al moment.

A banda del supermercat Super U, els plats de Biobó estan a disposició de tothom al centre comercial Pyrénées Andorra i a la botiga Biocoop Andorra, d’Escaldes-Engordany. A més, a l’app de CityXerpa es pot trobar una línia d’àpats vegans.