BIOBIO llança al mercat ZUUM®, el suc 100% natural de nova generació

Els productes ecològics de Biobò arriben al supermercat Super U de Centre Comercial Andorrà
20 de juny de 2022
El nostres plats preparats ecològics Biobò, al nou Epizen
28 de juliol de 2022

BIOBIO llança al mercat ZUUM®, el suc 100% natural de nova generació

BIOBIO ha impulsat el llançament a Andorra de ZUUM®, la nova generació de sucs 100% naturals sense additius, conservants ni sucres afegits, elaborats a partir de fruites i verdures premsades en fred en un procés conegut com a cold pressed. Amb aquest innovador producte que conserva intactes els nutrients dels ingredients emprats, l’empresa de restauració de l’Univers BOMOSA amplia la seva aposta per l’alimentació saludable.

Com a marca andorrana sostenible, ZUUM® by BIOBIO ha fet una acurada tria de proveïdors per garantir l’ús de fruites i verdures senceres i fresques en la seva elaboració, totes cultivades a la conca mediterrània. En una primera fase s’han elaborat cinc sabors diferents, que ja es poden trobar a  una vintena d’establiments d’Andorra entre botigues, supermercats i estacions de servei: taronja, poma, fruits vermells, llimonada de maduixa i verd (amb poma, espinacs, cogombre i llimona).

El portaveu de BIOBIO by BOMOSA, Martí Batalla, ha explicat que “ZUUM® és una nova generació de sucs que neix per al món d’avui, pensat per a la gent que vol gaudir d’una vida més saludable i més sostenible, i que vol mantenir una dieta equilibrada amb el consum diari recomanat de fruites i verdures. Saludable i sostenible són dos conceptes adherits a l’ADN de BIOBIO, els quals també es conserven en l’elaboració dels sucs 100% naturals de ZUUM®”.

El procés cold pressed

El procés de premsat en fred, conegut amb el terme anglès de cold pressed, extreu el suc a baixa temperatura i amb una fórmula que conserva intactes els nutrients dels ingredients. D’aquesta manera s’aconsegueix allargar la vida del producte perquè l’oxigenació és mínima i es disminueix l’oxidació. En el cas de ZUUM® by BIOBIO, amb una conservació refrigerada entre 0 i 5 graus centígrads té una duració de 120 dies (4 mesos) mantenint la màxima qualitat i beneficis.

Compromís amb els hàbits de vida saludables

BIOBIO, de l’Univers BOMOSA, va néixer amb el principal objectiu de liderar l’evolució i el canvi de la societat andorrana cap a la millora dels hàbits de vida saludables, mitjançant el consum de l’alimentació ecològica, ja sigui a través del sector de la restauració com en la venda directe de producte a les botigues. La vocació de constant innovació i servei va portar a la creació, a l’any 2016, de la marca ecològica BioBò, plats ecològics reconeguts com a producte agrícola i artesà d’Andorra que actualment es poden trobar a diversos supermercats del país.

Nova pàgina web de BIOBIO

Coincidint amb el llançament de ZUMM®, BIOBIO ha renovat completament el web www.biobio.ad. A la nova pàgina s’hi pot trobar tota la informació sobre la missió i els objectius de BIOBIO, els productes que s’ofereixen, així com els tres àmbits de negoci de l’empresa andorrana de restauració saludable i ecològica.