ZUUM®, el suc de nova generació de BIOBIO, arriba a Pyrénées Andorra i suma 20 punts de venda al país

BIOBIO Càterings: esportistes, infants i gent gran són els principals usuaris del servei durant aquest estiu
3 d'agost de 2022
La cuina de BIOBIO rep el segell de Llum Verda
27 de setembre de 2022

ZUUM®, el suc de nova generació de BIOBIO, arriba a Pyrénées Andorra i suma 20 punts de venda al país

Estem molt satisfets d’informar-vos que ZUUM® by BIOBIO, els nostres sucs 100% naturals sense additius, conservants ni sucres afegits, estan presents des d’aquesta setmana als Grans Magatzems Pyrénées Andorra. Amb aquest, els sucs de nova generació es poden trobar en 20 punts de venda arreu el Principat d’Andorra entre botigues, supermercats i estacions de servei. Entre aquesta vintena d’establiments hi són el Super Sant Eloi i el Super Bo de Sant Julià de Lòria, el Supermercat City Center i el Super Continent II d’Andorra la Vella, el Supermercat El Gautxo d’Escaldes-Engordany i el Super Moles de La Massana, entre altres.

Elaborats a partir de fruites i verdures premsades en un procés conegut com a cold pressed que extreu el suc a baixa temperatura, ZUUM® by BIOBIO conserva intactes els nutrients dels ingredients emprats, tots cultivats a la conca mediterrània. Com a marca andorrana sostenible, BIOBIO ha fet una acurada tria de proveïdors per garantir l’ús de fruites i verdures senceres i fresques en la seva elaboració.

En una primera fase s’han elaborat cinc sabors diferents:

  1. Taronja
  2. Poma
  3. Fruits vermells
  4. Llimonada de maduixa
  5. Verd (amb poma, espinacs, cogombre i llimona)

ZUUM® by BIOBIO és una nova generació de sucs pensats per a la gent que vol gaudir d’una vida saludable i més sostenible, i que vol mantenir una dieta equilibrada amb el consum diari recomanat de fruites i verdures.