El nostres plats preparats ecològics Biobò, al nou Epizen

BIOBIO llança al mercat ZUUM®, el suc 100% natural de nova generació
19 de juliol de 2022
BIOBIO Càterings: esportistes, infants i gent gran són els principals usuaris del servei durant aquest estiu
3 d'agost de 2022

El nostres plats preparats ecològics Biobò, al nou Epizen

Estem molt satisfets d’informar-vos que sis referències de BioBò, la primera marca d’Andorra en obtenir el certificat europeu de 100% Ecològic, estaran a disposició del consumidor a l’Epizen, el nou centre comercial que obre les portes aquesta setmana a Sant Julià de Lòria.

El Grup Pyrénées, impulsor del projecte, vol comptar amb els plats ecològics de BioBò des de l’estrena del nou centre i inclourà els menjars saludables i frescos de la línia de BIOBIO al seu supermercat. L’oferta inicial inclourà sis referències de plats de temporada, tots ells amb el distintiu de Productes Agrícoles i Artesans d’Andorra, que es poden adquirir en paquets individuals per consumir al moment:

  • Truita vegana de patates i ceba
  • Tallarines amb wok de verdures
  • Mongetes verdes amb patates
  • Espinacs saltejats amb poma
  • Pèsols saltejats amb rostillons
  • Cigrons amb espinacs

Aquest darrer plat, a més, també està reconegut com a Recepta Tradicional Andorrana pel Departament d’Agricultura del Govern d’Andorra.

Tots els plats de BIOBIO es preparen a la cuina central d’Encamp, la primera cuina d’Andorra en obtenir la certificació europea per a la producció d’aliments ecològics, la certificació ECOCERT. Els plats de BioBò són menjars frescos, sense conservants, colorants ni additius, sobre els quals es respecta l’estacionalitat del producte amb la seguretat que els ingredients no hagin rebut cap procés industrial previ.

A banda del centre comercial Epizen, els plats de Biobò també es poden trobar al centre comercial Pyrénées Andorra, al supermercat Super U i a l’E.Leclerc Hiper Andorra, d’Andorra la Vella, i a la botiga Biocoop Andorra, d’Escaldes-Engordany. A més, també hi ha disponible una línia d’àpats vegans a l’app de CityXerpa.